Over Terra Nova

Lees meer over ons

Welkom bij ons thuis.

Yolanda Eijgenstein

Wat een oorverdovende stilte, wat een prachtig landschap, wat een rijke, krachtige, magische piek hier… Wow!
En ook nog midden in Katharenland, een mystiek en spiritueel deel van Frankrijk waar Maria Magdalena met haar volgelingen heeft geleefd en waar het bruist van de oorspronkelijke feminiene en masculiene energie. Erg bijzonder. En belangrijk. Vooral in deze tijd.

En ik mag hier werken!! Met mensen zoals jij (onconventionele en creatieve gekken, ondernemers en leiders) onze persoonlijke uitdagingen doorzien, aankijken en delen. Waardoor we vervolgens verantwoordelijkheid kunnen nemen voor de ingewikkelde maatschappelijke thema’s die overal spelen in de wereld.

Daarom is deze uitspraak van Herman Wijffels mij zo lief: _*Je kan de wereld pas helen,*__*als je zelf heel bent.*_

Hier kun je je verbinden met jezelf en met gelijkgestemden tijdens je verblijf. Een heerlijke plek, midden in de prachtige natuur onder de Pyreneeën, voor iedereen die zich met bewustzijnsontwikkeling bezighoudt en een leidende rol wil spelen in de transformatie van zichzelf en zijn organisatie.  Ik kijk ernaar uit om jou te mogen ont-moeten!

Terra Nova moves,
Yolanda Eijgenstein

P.s. Leuk om te delen dat Terra Nova is opgericht in 2000 door Jeroen Koning en van 2018 t/m 2023 werd voortgezet door Robert Bridgeman en Monique van Leeuwen. En ik mag het nu verder ontwikkelen.
Wat een geluk!

Katrien

Reis mee met Katrien.

Diep dankbaar ben ik dat ik mede-bezieler mag zijn van een bijzondere en magische plek zoals Terra Nova.

Ik voel me altijd al een reiziger in hart en ziel. Op allerlei fronten: al jaren reis ik de hele wereld over, als trainer, gids en facilitator, om mensen te raken en groepen en organisaties in beweging te brengen. Vanuit het besef dat leiderschap, transformatie, communicatie en persoonlijke ontwikkeling kernthema’s zijn van een gezond, dynamisch en duurzaam (eco)systeem.
En ik reis graag in de innerlijke wereld naar alle uithoeken van ons menselijke zijn, een wereld op zich, waar zoveel te ontdekken valt.

En voortaan mag ik dat ook doen vanop Terra Nova. Een unieke plek om te herbronnen, verdiepen, verstillen, vertragen en op ontdekking te gaan. Hier kun je doorvoelen wat voor soort leiderschap deze tijd nodig heeft. En wat dat vraagt van elk van ons.

Zullen we samen ons zelf en deze unieke streek te verkennen? Nog elke keer word ik geraakt door het adembenemende uitzicht over de majestueuze toppen van de Pyreneeën.

Deze plaats waar de spirituele eenvoud van de Katharen nog te voelen is. Ook de rijke geschiedenis van Occitanië fascineert me en vormt een inspirerende achtergrond voor onze missie.
Ik kijk er ontzettend naar uit om je hier te ontmoeten!

Katrien Braeckmans

Sam en Noa

Gastvrije ontvangst door Sam en Noa.

Wij zijn Sam & Noa en in maart 2023 hebben wij de beslissing genomen om met onze bus ‘dreamer’ richting Terra Nova te vertrekken. Een sprong in het diepe waar we tot op de dag vandaag geen spijt van hebben. Vanaf het moment dat we het landgoed opreden waren we verliefd op het indrukwekkende landschap en de vredige sfeer van Terra Nova.
Gedurende onze tijd op Terra Nova hebben wij diverse retraites van dichtbij meegemaakt en veel inspirerende mensen leren kennen. Tegelijkertijd namen onze verantwoordelijkheden toe, en nu mogen wij samen het beheer van Terra Nova doen.
Terra Nova heeft voor ons veel betekend en wij hopen dat het voor jullie ook zo mag zijn. Wij ontvangen jullie in ieder geval met veel liefde op Terra Nova.

reisinformatie

En ik ben Terra Nova.

Mijn naam is Terra Nova. Mijn naam betekent letterlijk: nieuwe aarde. Alles in en rond mij is geworteld in bewustzijn van liefde, compassie en wijsheid. Ik besta om het verlangen van ontwakende mensen te begeleiden naar een volgende stap. Naar een nieuw bewustzijn dat het beste voorheeft met alles dat is.
Kom jij ook genieten van mijn prachtige omgeving en krachtige atmosfeer? Kom gerust op mij wandelen om mijn omgeving in je op te nemen. Of kom heerlijk zwemmen in mijn zwembad of natuurmeer?
Ik ben ook een gebouw met één- twee- en driepersoonskamers. Alle kamers hebben een eigen badkamer. En ik heb twee ruimtes voor meditaties en sessies. Die mogen natuurlijk ook buiten in de natuur. Ik heb een heerlijke sauna en een royale, knusse woonkamer met open haard. In mijn keuken maken de koks heerlijk vers biologisch eten.
Je kunt vanuit mij inspirerende trips naar Maria Magdalena krachtplekken maken zoals Rennes-le-chateau, Montségur, de Fontein der Verliefden en de katharengrotten. Laat je de mooie achtergrondverhalen vertellen door de mensen die je bij mij tegenkomt. Verder voel ik me sterk verbonden met de Pyreneeën hier vlak bij.
Fijn om jou hier een keer te voelen lopen, ontwaken en groeien. Ik ben een nieuw stukje van moeder aarde. De moeder die beschermt, lief heeft en niet oordeelt.

Landgoed Terra Nova